Alles wat je nodig hebt bij een verhuizing

Verhuizen is altijd een zware klus. Je moet je hele huis leegmaken, alle spullen inpakken en dan nog alles naar de nieuwe woning verhuizen. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om het wat makkelijker te maken. In dit artikel geven we je tips voor het verhuizen van de spullen uit je oude huis. Zo weet je precies wat je moet regelen en welke spullen handig zijn om mee te nemen!

Verhuiswagen

Gouden tip nummer 1. Regel altijd een verhuiswagen. Als je een verhuiswagen huurt, kun je namelijk alles veel gemakkelijker verhuizen. Je hebt dan niet alleen de ruimte om alle spullen in te laden, maar ook om ermee te rijden. Je hebt vast wel eens in een te volle auto gezeten waar grote objecten uitstaken richting de binnenspiegel. Super gevaarlijk! Bovendien kan dit ook zeer goed van pas komen wanneer je naar een woonwinkel gaat om een nieuwe vloer te kopen. Denk aan een pvc kliklaminaat of lamelparket voor je nieuwe stulpje. 

Gereedschap

Gereedschap is ook een belangrijk item tijdens het verhuizen. Je kunt niet zonder schroevendraaier, hamer en boormachine wanneer je de boel aan het afbreken bent in je oude huis! Heb je geen ervaring met het gebruik van gereedschap? Lees dan vooraf de handleiding of vraag iemand om je te helpen. Zo voorkom je dat je spullen beschadigen tijdens het verhuizen. Niet alleen gereedschap is essentieel tijdens het verhuizen. Ook is het belangrijk om de juiste verpakkingsmaterialen mee te nemen. Denk hierbij aan karton, bubbeltjesplastic en zeil. Met deze materialen kun je alle spullen goed beschermen tijdens het verhuizen. Dit zijn vaak dingen die mensen vergeten. Wees niet bang te veel hiervan in te kopen of te lenen van iemand. Een verhuizing pakt altijd groter uit dan je meestal verwacht.

Schakel hulptroepen in

Als je alle spullen wilt verhuizen, is het verstandig om hulp van vrienden en familieleden te vragen. Zij kunnen je helpen met het inladen van de verhuiswagen en het naar de nieuwe woning verhuizen. Ook kunnen zij je assisteren met het gereedschap dat je nodig hebt. Zo wordt de verhuizing veel makkelijker, maar ook gezelliger. Je hebt moet veel plezier op je oude adres gewoond, dus is het wel zo leuk om dit hoofdtukje met je dierbaren af te sluiten.

Berichten gemaakt 65

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven