Solar screens: Duurzame zonwering voor een modern huis

Solar screens zijn een nieuwe variant van duurzame zonwering.

Een zonnescherm is een geweldige manier om uw huis tegen de zon te beschermen. Tegenwoordig zijn er daarnaast ook solar screens beschikbaar die net wat moderner zijn en meer voordelen bieden. Niet alleen zijn ze duurzaam en gaan ze lang mee, maar zonwering in het algemeen biedt ook andere voordelen waar je misschien nog niet aan gedacht had. Daarnaast kunnen de nieuwe solar screens helpen je energiekosten te verlagen door je huis koeler te houden in de zomer. Als je op zoek bent naar moderne variant van zonwering zijn solar screens een geweldige optie!

Wat solar screens zijn

Om verdere verwarring te voorkomen is het verstandig om bij het begin te beginnen. Solar screens zijn namelijk inderdaad een vorm van zonwering. Het gaat hierbij alleen echter niet om de welbekende zonneschermen. Het gaat hierbij namelijk over zonneschermen die dankzij zonne-energie te gebruiken zijn. Hoe dit precies werkt zullen we eerst uitleggen. Er zit namelijk kleine solarmotoren bevestigd aan de screens, waardoor de schermen dankzij zonne-energie te bedienen zijn. Daarnaast is het ook goed om te weten dat de screens of doeken zelf niet al het licht tegenhouden dat in je huis schijnt. Dit gebeurt namelijk met alleen de felste zonnestralen. Zo heb je dankzij moderne solar screens alsnog comfortabel licht in huis terwijl de felste stralen buiten worden gehouden.

Solar screens en zonwering

Solar screens zijn dus een geweldige manier om je huis tegen de zon te beschermen. Naast het feit dat ze duurzaam en modern zijn, bieden ze ook een aantal andere voordelen. Solar screens kunnen bijvoorbeeld helpen je energiekosten te verlagen door je huis koeler te houden in de zomer. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten als je ook gebruik maakt van airconditioning. Solar screens zijn ook een geweldige manier om blootstelling aan de schadelijke stralen van de zon te verminderen. Dit zorgt niet alleen voor minder hitte in huis, maar ook voor minder vervelende zonnestralen die in je gezicht en op schermen schijnt.

Solar screens kopen

Als het op solar screens aankomt, hebben ze genoeg voordelen in vergelijking met normale zonwering. Een voordeel waar we het minder over gehad hebben, is de moderne uitstraling van de schermen. Dit komt voornamelijk door de donkere kleur die de schermen hebben, in combinatie met het feit dat ze buiten aan de ramen zijn bevestigd. Hierdoor heb je geen last van verstoringen in je interieur door deze variant van zonwering. Als je solar screens wilt kopen, ben je dus verzekerd van een hoop voordelen!

Berichten gemaakt 45

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven