Zo gebruik je antraciete stapelblokken in je tuin

Stapelblokken antraciet kun je op verschillende manieren in je tuin verwerken

Als je op zoek bent naar een manier om je tuin te verbeteren, moet je overwegen om antraciete stapelblokken te gebruiken. Deze blokken zijn een geweldige manier om een prachtige tuin te creëren waar iedereen die het ziet van zal genieten. In dit artikel zullen we kijken naar de verschillende manieren waarop je deze antraciete muurelementen kunt gebruiken om je tuin te verbeteren. Eerst gaan we dieper in op wat deze stapelblokken nu eigenlijk precies zijn en waarom ze zo vaak worden gebruikt in tuinen. Dus wacht niet langer, begin vandaag nog en geniet binnenkort van een prachtige nieuwe tuin!

Wat antraciete stapelblokken zijn

De naam stapelblokken kan ietswat misleidend overkomen. Antraciete stapelblokken worden vaak namelijk ook muurelementen genoemd. Dit is misschien een betere beschrijving van waarvoor deze blokken in antracietkleur nu eigenlijk gebruikt worden in tuinen. Deze muurelementen of stapelblokken worden namelijk gebruikt om hoogteverschillen aan te brengen. Dit kun je natuurlijk doen door ze te gebruiken om muurtjes van te maken. Zoals we in deze blog verder zullen lezen, zijn er nog andere manieren om gebruik te maken van antraciete stapelblokken.

Stapelblokken antraciet tuin gebruiken

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je stapelblokken antraciet in je tuin kunt gebruiken. De meest bekende daarvan is natuurlijk het maken van kleine muurtjes. Welke optie je overigens ook kiest, het basisidee van het creëren van hoogteverschillen met de blokken in je tuin blijft hetzelfde. Door deze hoogteverschillen wordt een speels effect gecreëerd in je tuin die veel mensen aantrekkelijk vinden. Naast muurtjes kun je de antraciete stapelblokken ook in je tuin gebruiken door ze te gebruiken om verhoogde bloembedden mee te maken. Antraciet is daar overigens ook een zeer geschikte kleur voor omdat mensen het tegenwoordig vaak associëren met een moderne en strakke uitstraling.

Stapelblokken antraciet kopen

Als je erover nadenkt om stapelblokken antraciet te kopen, is het natuurlijk een goed idee om eerst inspiratie op te doen. Naast muurtjes en verhoogde bloembedden is er namelijk nog meer waar je deze muurelementen in je tuin voor kunt gebruiken. Bij hoogteverschillen in je tuin, zoals bijvoorbeeld een tuin die op of afloopt met een terras, kun je ze gebruiken als borders naast de trappen. Maar daar houdt het nog niet op! Zo kun je antraciete stapelblokken bijvoorbeeld ook gebruiken om bankjes en tafels te maken. Hierbij is het wel een goed idee om de bank in ieder geval zo breed te maken dat je er in de zomer kussentjes op kan leggen. Zo kun je stijlvol en comfortabel van een aantrekkelijke tuin met antraciete stapelblokken!

Berichten gemaakt 45

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven